Oscarstriumf och meddelanden

Ja, jag lyckades ju pricka in vinnarna i Oscarskategorierna “Bästa sång” och “Bästa musik”. Det var ju skönt det, eftersom det inte direkt kryllar av filmmusiksidor på det svenska nätet. Är man ute och cyklar med sina teorier så är det många film- och filmmusikentusiaster som får reda på det.

Det har gått en tid sedan den här bloggen uppdaterades. Jag har under en tid funderat över om Filmscore.se bör ha det här “bloggformatet”. I grund och botten är ju det här en fakta, tips och triviasida, och det blir lätt så att jag genom det jag skriver här i bloggen förutsätter att läsare har en del förhandskunskaper – kunskaper som går att inhämta från sidans artiklar (som med sidans nuvarande design hamnar lite i skymundan).

Jag har tänkt ut en kompromiss. Filmscore.se kommer inom kort att återgå till att vara en utpräglad hemsida, med en ordentlig startsida som på ett bättre sätt guidar läsaren till sajtens innehåll. Bloggen kommer således att förpassas till en undersida (med all säkerhet filmscore.se/blogg), men jag kommer att göra bloggen mer synlig genom fler tydliga länkar och widgets.

Designen kommer också att förändras. Istället för två sidomenyer kommer det bara att finnas en, och antalet länkar till undersidor på den här domänen kommer att kortas ned avsevärt (det finns onekligen hiskeligt många just nu).

Förhoppningsvis kommer jag hinna klart med dessa förändringar över påsken. Då kommer också alla artiklar att kollas igenom och slipas på, och kanske kommer det dyka upp lite nytt materiel också!