Nytt filmmusikprojekt igång

Jag har tidigare förvarnat om att aktiviteten på den här bloggen kan komma att minska kraftigt i framtiden, av anledningen att den hamnar så i skymundan. Den här hemsidan startades inte som en aktiv blogg utan som en hemsida med permanenta fakta- och tipsartiklar, och ett tidigare försök att ge bloggen mer utrymme här hade alltför många negativa följder (den huvudsakliga varande att sidans stora arkiv av artiklar skuffades åt sidan och tappade i läsare).

Istället förflyttas bloggen till en helt egen domän – Filmmusik.nu – en sida till vilken jag redan lagt upp en länk på Filmscore.se:s startsida. På den här sidan breddas potentialen för att skriva aktivt om film och filmmusik. Med största sannolikhet kommer majoriteten av inlägg vara film- och filmmusikrecensioner. Jag ansluter mig därmed till en lång rad oerhört skickliga, bloggande filmnördar, men vågar nog sticka ut hakan och påstå att musiknischen gör bloggen till ett än så länge tämligen unikt projekt.

Det kommer också att skrivas om nyheter i filmmusikvärlden, vilket det också har gjorts en del på den här bloggen. Helt nytt är dock att jag, när jag har chansen, kommer att blogga lite om produktion av filmmusik. Under våren har jag genom en filmförening varit involverad i produktionen av ett antal kortfilmer. Inläggen kommer inte ta formen av guider eller ens vara särskilt tips- och rådorienterade, utan kommer snarare att bestå av mina personliga observationer och iakttagelser. En blygsam dokumentation över de insikter dessa åtaganden ger mig, helt enkelt! Förhoppningsvis kan det ändå vara till intresse för en del.

Så det är så det ser ut nu. Ni få som hittat och följt den här halvt dolda bloggen får hemskt gärna följa med flyttlasset över till Filmmusik.nu! Jag kan inte svära på att det blir överdrivet många regelbundna uppdateringar under den närmsta tiden – jag tänkte försöka vara lite ledig – men framåt hösten drar förhoppningsvis bloggandet igång på allvar!

Under de senaste veckorna har de permanenta sidorna här på Filmscore.se uppdaterats, eller snarare polerats lite grand. Trasiga Youtubeklipp har ersatts och bilder som förskjutit material i och med temabytet har rättats till. Om du ändå stöter på felaktigheter är du förstås välkommen att kontakta sidan som vanligt.